Vi utfører termografi

Multivarme tilbyr termografi som en viktig del av våre tjenester. Termografi er en metode som avdekker kuldebroer i bygningen. Når vi utfører termografi er det i full overensstemmelse med Norsk Standard, NS-EN 13187 "Kvalitativ metode for å påvise termiske uregelmessigheter i bygningers klimaskjermer".

I øyeblikket er det et stort fokus på inspeksjon av byggemetoder, materialer og kvalitet på grunn av strengere byggtekniske krav for å minske energibruken. Her inngår termografi som et viktig redskap. Vi er en uavhengig aktør som utfører alt innen termografi og sørger for dokumentasjon som lever opp til myndighetenes krav. Spesielt i forbindelse med rehabilitering av bygg er det relevant med termografi for å lokalisere eventuelle kuldebroer i bygget som bør utbedres.

Vi er en kompetansebedrift

Multivarme er en bedrift med høy yrkesstolthet. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på utviklingen i bransjen slik at vi alltid kan tilby løsninger som peker framover. Kvalitet og grundighet har i alle dager vært vårt kjennetegn, og dette har bidratt til vår anerkjennelse på det nord-norske markedet. Hvert oppdrag krever sin egen tilnærming, og med vår lange fartstid i bransjen kjenner vi til de ulike utfordringene.

Vi dekker primært kommunene Tromsø, Karlsøy, Balsfjord, Storfjord og Lyngen.

Har du spørsmål vedrørende termografi er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.