Vi forhandler Toshiba-varmepumpe

Ser du etter Toshiba-varmepumpe? Multivarme i Tromsø har som en av de første leverandøren i Nord-Norge Toshiba-varmepumpe i sortimentet. Med en Toshiba-varmepumpe har du de beste kortene på hånden når du ønsker en funksjonell og driftsikker varmepumpe. Multivarme er en autorisert forhandler av Toshiba-varmepumpe med NOVAP-sertifisering og F-gass-godkjenning for arbeid på varmepumper. Vi er derfor det trygge valget når du ønsker å kjøpe Toshiba-varmepumpe.

Med en varmepumpe oppnår du betraktelig reduksjon av energiforbruket. Faktisk er det mulig å redusere energiforbruket med mellom 25% og 50%. Med andre ord er installasjon av varmepumpe noe som ikke bare bidrar til bedre privatøkonomi, men også til å bedre miljøet.

Vi sørger for rask installasjon

Multivarme er en varmepumpe-leverandør med høy yrkesstolthet. Det betyr raske leveringstider og kompetent installasjon. Med flere års erfaring innen kulde- og varmeteknikk har vi blitt en tungvekter i bransjen.

Våre løsninger kan tilpasses ulike behov - vi har kompetanse og kapasitet til å håndtere selv store oppdrag på området. For oss er det avgjørende å tilby løsninger som både imøtekommer dine behov og våre strenge kvalitetskriterier. Dette gjelder både løsninger med Toshiba-varmepumpe og våre andre merker i sortimentet.

Har du spørsmål vedrørende Toshiba-varmepumpe er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.