Service og vedlikehold

Vi utfører service og ettersyn på alle typer varmepumper og varmeanlegg.

For vannbårne varmeanlegg (gulvvarme og radiator/konvektorer) kan vi tilby serviceettersyn samt systemrens og vannbehandling for å hindre korrosjon og skader som skyldes korrosjon og magnetittutfelling.

For å få full effekt av din varmepumpe anbefaler vi service ca hvert 2. til hvert 4. år for en luft/luft varmepumpe montert i privatbolig.

Effektreduksjon på grunn av støv og annen forurensning kan etter 3 års drift være opptil 60%!

Vi utfører service på alle varmepumpemerker bl.a. Toshiba, Mitsubishi, LG, Panasonic, Carrier, Daikin, Hitachi, Hyundai, General, Fujitsu, IVT, Samsung, Foma, Zibro, Wilfa, Nibe, Aermec, Wirsbo, CTC, Høyax, Nilan, Alpha-Innotec, Climaveneta, Haier, Aquaheat, med flere.

Priseksempel på service er mellom kr 2200 og 4500 for en luftvarmepumpe med en utedel og en innedel, avhengig av merke og modell.

Bestill service ved å fylle ut vårt kontaktskjema.

Ser varmepumpen din slik ut?

Støv og tilsmussing av varmeveksler, filtere, viftetrommel mv. kan i noen tilfeller redusere varmepumpens ytelse etter 2-3 års drift med inntil 60% !

Ved utsatte monteringer av innedel (f.eks. ved montering av innedel i trappeløp) kan det medføre at vedlikeholdsbehovet øker slik at service er nødvendig årlig eller hvert annet år.

Også røyking innendørs, bruk av stearinlys og vedfyring medfører hyppigere servicebehov på varmepumpen.