Spesialister på å montere varmepumpe

Multivarme kan montere varmpumpe for deg etter de høyeste standardene. Vi var blant de første aktørene i Nord-Norge til å forhandle varmepumper, og dette har gitt oss verdifull erfaring i forhold til å montere varmepumpe. For å sikre deg optimal funksjonalitet og driftsikkerhet er det lurt å få en anerkjent leverandør til å montere varmepumpe for deg. I oss har du en pålitelig og kompetent aktør som vet akkurat hvilke løsninger som passer for ulike ønsker og behov.

Velger du oss til å montere varmepumpe, velger du en forhandler med et nøye utvalgt sortiment av varmepumper. Vi benytter utelukkende norske hovedimportører for å sikre størst mulig kvalitet i forbindelse med å montere varmepumpe. Derfor kan du forvente varmepumper med høy driftsikkerhet og som passer for de røffe værforholdene i Norge, når du velger oss til å montere varmepumpe.

Kundeoppfølging og service

Som en naturlig del av å montere varmepumpe inngår også kundeoppfølging og service. Vi sørger med andre ord for at din pumpe har optimal funksjonalitet i hele dens levetid. Multivarme har solid erfaring på ulike problemstillinger innen kulde- og varmeteknikk og kan derfor alltid bistå deg med bredt kompetansefelt når du har behov.

Vi utfører service på alle varmepumpemerker bl.a. Toshiba, Mitsubishi, LG, Panasonic, Carrier, Daikin, Hitachi, Hyundai, General, Fujitsu, IVT, Samsung, Foma, Zibro, Wilfa, Nibe, Aermec, Wirsbo, CTC, Høyax, Nilan, Alpha-Innotec, Climaveneta, Haier, Aquaheat, med flere.

Vi dekker først og fremst kommunene Tromsø, Karlsøy, Balsfjord, Storfjord og Lyngen.

Har du spørsmål vedrørende å montere varmepumpe er det bare å ta kontakt på enten mail eller telefon.