Våre produkter bidrar til energisparing

Vil du gjerne oppnå større energisparing? Multivarme er en veletablert spesialist på kulde- og varmeteknikk, og vi kan bistå deg med å oppnå større energisparing. Gjennom å installere varmepumpe kan man oppnå betydelig energisparing - vanligvis mellom 25% til 50%.

Multivarme er en av Nord-Norges første forhandlere av varmepumper, og vi har oppnådd verdifull erfaring i forhold til hvilke løsninger som passer for ulike utfordringer. Vi forhandler varmepumper fra nøye utvalgte kvalitetsprodusenter. Dette dreier seg om merker som Toshiba, Panasonic og General.

For å oppnå størst mulig energisparing kan det være lurt med en termografisk undersøkelse. Dette er en undersøkelse som avdekker eventuelle kuldebroer i bygget - noe som derfor er ideelt å få utført i forkant av rehabiliterings-prosjekter. Vi kan altså tilby ulike løsninger innen energisparing. Fortell om dine ønsker og behov, så skal vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg.

Vi dekker primært Tromsø og omegn

Vi holder til i Tromsø, men har også kommunene Karlsøy, Balsfjord, Storfjord og Lyngen som vårt primære satsningsområde. Vi er en leverandør med høy yrkesstolthet, og for oss er det viktig å tilby grundig oppfølgning i forbindelse med blant annet energisparing. Kundeservice og kvalitet er med andre avgjørende nøkkelbegrep for oss.

Har du spørsmål til hvordan du kan oppnå effektiv energisparing er det bare å ta kontakt på enten mail eller telefon.